fredag 15 januari 2010

Vilken vecka!

Veckan börja me att ja mådde inte tipp topp, har en förkylning som håller i sig, sen har ja jätte mycke jobbiga sammandragningar!
Men värst va i onsdags till torsdag.. Fy FAN! Hela dagen o dagen efter hela hela tiden, o tabletten ja tar för de får mej dålig, den kräks ja av o blir helt konstig i kroppen o har ingen ork, ok den tar bort magsmärtorna MEN! Det blir ju jobbigt ändå!
Men envisa Annica bestämde sig för att åka ut till IKEA för att shoppa lite me mamma o de gjorde ja:)
Vart ett skrivbord,en byrå o små plock till Viggo..
Men kvällen vart hårt! Trodde ja åkt magsjuka, kräktes o mådde skit! Ont i hela magen, magkatarrsmärtona va extrema o ingen medecin för de hemma..
Sov väl inte toppen på natten kan ja säga..
Men men, de kommer alltid en ny dag!

Igår morse kom mamma o hjälpte mej här hemma, men ja kunde knappt göra nåt för magen!
Sen upptäckte vi självklart en jävla repa i skrivbordet så idag måste vi montera ner de igen för att åka o byta skivan.. MMOORR!!!! Trött man blir!
Sen igår när vi satt o prata efter jobbet så får ja ett mess om att min Fina Emmie har ramlat o skadat handen..
Pluttan:(Så ja gjord mej iordning o så kom Sina o hämta upp mej! Va först till jouren där vi träffa en rikigt mupp som föröskte muta Emmie me ett CARS???? klistermärke??ööö VA?? Ems titta på henne o vi titta på henne, Nähä du kanske inte gillar cars??
Tog fram en prinsessbild men nope, Jag hade hade köpt me klubbor till henne för ja vet att man alltid kan muta barn me klubbor om de verkligen behövs.. Hon tog klubban fast me andra handen..
Vart ner till akuten där vi fick vara i 4 timmar tror ja de va? Innan vi fick veta att de va nåt som va urled i armbågen.. Stackars söta Ems! Men SÅ SÅ SÅ duktig!!

Idag är de fredag:) WWIIHOOO!! Älskar fredagar! Pappa Jörgen kommer hem o myser, man är tillsammans som en familj flera dagar:)
Vi ska fixa en del här hemma o bara ta de lungt har vi sagt, Jugge ska på fest imorn kväll..

Vi ska till Sina o hennes små o leka lite har vi oxå sagt..

Nää nu ska ja dricka upp mitt kaffe o slappa sen sätta igång lite till här hemma..

puss hej

1 kommentar:

sina sa...

Ja du e så himla bäst gumman!
VAD skulle jag ta mej till utan dej här?? Ses imon me hope!
LOVE YOU