tisdag 12 januari 2010

trötttttttt

Hua! Tur att de finns smink o mascara säger ja bara!
Viggo e inne på sin 3e jobbiga natt, han drömmer, slänger sig i sängen vill nära nära!! Rena ramma gympa passet på nätterna:(
Imorse när kl va 6???? Asså 6!!!! Det har inte hänt på VÄLDIGT länge, så vakna ja av en sötis som sitter o klappar mej på kinden o säger hej hej:)
Men aj fick honom att lägga sig ner ne stund till, kände att ja orkar inte röra mej än!
När ja kom så bara jaja, bara bita i de sura äpplet, det är som de är, ja e skittrött men tänk inte mer på de.. Men NU!!! HUA!!! Helt slut, mår fysiskt illa tillomed..
Blir de samma inatt så får viggo vara hemma imorn så vi får vila båda två! För igår hade han varit trött på dagis, o de e ingen vits att vara där om man inte orkar, inte när ja har chans att ha honom hemma..

Aa letar papper gör ja oxå!! Blir GALEN!!!! Letar efter nina papper ang sjukskrivningen.. Helt borta?? Ja har stenkoll på alla mina papper, men just detta som dagis oxå ska ha så e de borta? Får väl ringa så dom kan skicka nåt intyg el nåt?

Ska nog ut till IKEA i veckan o shoppa lite nya möbler till sovrummet:) En byrå till bebben o ett nytt mindre skrivbord.. Inge spännande saker men dock behövliga!

Kollar efter vagna oxå, mindre spännande måste ja säga..Det e kul, Men ja hittar ju ingen:( Vill inte ge för mycke heller just för att tvillingvagnen e nog den vagn man har kortast tid? Sen blir de ståbräda för viggo..

Mycke som ska göras på kort tid känns de som.. Om 3 dagar är de exakt 3 månader kavr till den lille ska komma.. Låter mer än vad de e!!


Nää ja e bara seg, skirve ringe roligt!
puss hej

1 kommentar:

Kattis sa...

Vad fina ni är systra mi :-)