måndag 26 januari 2009

25 igår 26 idag??

Vet att ja e töntig som mår som ja gör bara att fylla, vet att de INTE bara handlar om de, Det ja e ja om mina krav..
Dagen börja me telesamtal o ångest...Så ja ringde läkaren för o se om ja kunde få komma,prata lite o sen kanske få några akut tabletter som dämpar mej..Fanns inga tider, kan säga att de tur att viggo finns annars hade ja löpt amok här hemma, ja kan stressa upp mej någe så fuktansvärt o ångest bara stiger o stiger! Men ja försöker tänka hela tiden att de e hjärnan som talar, o att de ger sig bara ja lungar ner mej o andas lungt...Men hur lätt e de när de känns som om nån städnigt stryper mej?? Ja har ett tryck över halsen som e så obehaglig,känns som de sitter en bit fast som inte vill ner..vet att ja kan andas men tror ändå att ja har svårt me att få luft...Blir helt yr när ja ställer mej upp.. Inte lätt när ångetsen bara äter upp en innefrån, de gör så ont i hela kroppen o man vill bara krypa under ett täcke eller en sten o försvinna! Men ja har tur som har så underbara runt mej som orkar lyssna o stanna hos mej!

Ja e oxå sån som har lite svårt att erkänna att ja mår piss, fast alla vet runt hur ja kan må, men nu har ja märkt att dom ser de o ja behöver inte låtsas...Sååå skönt! För de kan tyvär komma dumma saker ut min mun som ja inte menar...

Ja hade velat att detta åt inte skulle handla så mycke om ångest här, men nu vart de en snygg början! Men de blir bättre:)

Idag har ja träffat underbara söta sina me sin aunderbara dotter!!! Vi fika o mös...Ja fick GID choklad av Fina Sina o Fina Ewwe som tyävr är sjuk:( Hoppas hoppas hon e frik tills på lör:) För då ska hon hit o parta!!!

Äslakr er alla!!!

puss puss

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack så mycket:)
Joo det är bara bra med honom,tack=) med din lilla då?
Ja herregud tiden går så himla fort!

Ta hand om er. Kramar!