onsdag 17 februari 2010

Det gör ont..

Det gör de faktiskit, rikigt ont!
Ärlighet varar längst, köra me öppna kort e de enda som ja trott de handla om!
Men icke i detta fall!

Men det blir väl att ta nästa kamp nu:( Vill inte! Inte för aj inte vågar, utan för ja vill helst slippa i denna situation, men när de handlar om de finaste ja har så gör jag vad som!
Tycker bara de har varit så mycke ändå sista tiden så att ta nya krafter o HITTA krafterna e svårt, jag är i slutet i grav o bara de e jobbigt!
I måndags va det exakt 2 månader kvar till sden lille e beräknad:) WWIIHHOOO:)

Känner verkligen att kroppen ställer in sig för förlossningen o för de som ska komma, inte bara i form av överjävliga sammandragningar utan på alla möjliga sätt, o magen har sjunkit jätte mycke!
Vagn har vi hittat oxå:) WWIIHHOO:)
Först hitta vi en i Norrköping som ja ringde o boka, o ja sa till henne att vi bor i örebro o hon svara.. Oj de va långt, men absolut den bokar ja åt er!
INGET om att hon hade bråttom me att få bort den el behov av pengar! Bestämde att ja skulle ringa dagen efter o prata mer om tid o allt!
Ringde på morgonen o DÅ berättar hon att hon ville ha bort den Igår o behövde pengarna.. Det kan ja förstå! Men vi bor en bit bort o gubbe jobbar..
Men ja ringde till J o kolla o han sa, e de bara pengarna så ring o säg att du skickar över dom på direkten o så hämtar vi den under veckan?
Ringer upp kvinnan i tron om att vagnen ff e vår!
Säger som de e att ja sätter in pengar direkt, då börjar Apjäveln o skratta??
Öö, VAD skrattar du åt??
öö jjoo jag har SÅLT den???
VA??? Har du sålt den???
AA för en studn sen???
Alltså typ precis efter vi lagt på???
Ok, sa ja o la på luren i örat på henne!
Jävla sätt... Inte ens ringa upp till mej o säga nåt, tänk om ja va på väg dit när ja ringde o skulle kolla vart hon bodde? För ja sa till henne att ja skulle föröska få tag på skjus..

Nää lagom upprörd går ja till bm, får MASSA sammandragningar:( Men tänker, aja skitsamma..vi slipper åka till norrkäping o igentligen ville vi inte ha vagnen, va bara priset!
Kommer hem, kollar en sista gång på blocket.. Ser en vagn som ja VILL ha, ringer o kollar om den finns kvar o de gjorde den:) JJAAAA skrek ja hahahah:)
Vad glad du vart säger tjejen hahaha:)
Så idag ska vi hämta den!
En brun babytravel tvillingvagn... super nöjd!!

Nää ska göra detta kort nu..

Ha en bra dag!
puss hej

Inga kommentarer: